Бившият вратар на Байерн (Мюнхен) - Оливер Кан изрази съчувствието си

...
Бившият вратар на Байерн (Мюнхен) - Оливер Кан изрази съчувствието си
Коментари Харесай

Оливер Кан: Знам какво чувства Нойер, той е опитен и ще се справи

Бившият вратар на Байерн (Мюнхен) - Оливер Кан изрази съчувствието си към Мануел Нойер, който направи неточност за първото попадение на Реал (Мадрид) нощес. " Белия балет " се оправи с 2:1 и в профил баварците с общ резултат 4:3.

Но Кан, който до неотдавна беше и изпълнителен шеф на обичания си клуб, напомни своя неточност от финала на Световното състезание в Япония и Република Корея през 2002-а година. По еднакъв метод той изпусна топката, а Роналдо направи добавка, с цел да открие резултата на финала Германия - Бразилия. В следствие бразилците завоюваха с 2:0 и станаха международни първенци за пети път в историята.

" Но през 2002-а година ние към момента имахме време, с цел да изравним. За страдание Мануел Нойер направи грешката в 88-ата минута. А тъжното е, че тъкмо преди този гол той направи необикновено избавяне. Но знаем, че това е част от бруталната орис на вратаря ", съобщи още Кан пред уеб страницата на вестник " Билд ".

Въпреки грешката, Кан счита, че Мануел Нойер " задоволително умел, с цел да се оправи с нея ". А генерално за мача счита, че " Байерн беше толкоз близо, съчувствам на момчетата. Понякога ориста си прави такива жестоки смешки ", добави Кан.

Оливер Кан нощес следи мача от ложата, само че по специфична покана от Реал (Мадрид), а не от Байерн. Той е в спор с управлението на немския клуб, където напусна със сериозен скандал. От Белия балет обаче демонстрираха почитание и му изпратиха покана за реванша.
 Татко Карло: Какво реват от Байерн за засадата? Съдията свирна и ние спряхме, толкоз е просто
Татко Карло: Какво реват от Байерн за засадата? Съдията свирна и ние спряхме, толкоз е просто

" Ние пък имаме искания за гола на Начо, там Кимих преигра "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР